Támogatási lehetőségek

 

Az ukrajnai háború menekültjeinek támogatása

Az alábbi gombra kattintva tudja támogatni az ukrajnai háború menekültjeinek ellátását. A célgyűjtésre kapott adományok teljes összegét átutaljuk a Katolikus Karitász részére. Ők fogják felhasználni ott, ahol a menekültek ellátásában erre a legnagyobb szükség van.

Ukrajnai menekültek támogatása

Köszönjük önzetlen támogatását!


Országos és nemzetközi célú jótékonysági gyűjtések

Adománygyűjtő oldalunk első meghirdetett gyűjtése Két dollár egy élet címen indult. A gyűjtéssel a nagylelkű adományozók segítségével az Afréka Alapítvány nigériai orvosi missziós munkáját támogatjuk.

A felhívást az alábbi gombra kattintva olvashatják:

Két dollár egy élet - FELHÍVÁS

A támogatási űrlapot a következő gombra kattintva érhetik el. 1-2 perc alatt online bankkártyás fizetéssel tudják indítani támogatásukat. Köszönjük!

Két dollár egy élet - TÁMOGATOM


Helyi és térségi célú jótékonysági gyűjtések

Helyi és térségi gyűjtéseinkkel a közvetlen környezetünkben élő segítségre szoruló családoknak, egyedülállóknak szeretnénk segíteni.

Ezeket a felhívásokat elsősorban  a Veresegyházon és térségében élők felé szeretnénk eljuttatni. Felelősséget érzünk a közelünkben élők iránt.

Súlyosan beteg gyermekeket nevelő családok támogatása

Településünkön és vonzáskörzetében élő, súlyosan beteg gyermekeket nevelő családok részére, a mindennapok terheinek enyhítése érdekében indítja adománygyűjtését Karitász csoportunk.

Az erre a célra kapott adományokat az alábbi területeken használjuk fel:

  • lakbértámogatás,
  • speciális étrend támogatása a szükséges tápszerek megvásárlásával,
  • gyógyászati segédeszközök vásárlásához nyújtott támogatás,
  • speciális tanszerek vásárlása,
  • speciális oktatást nyújtó iskolák tandíjához nyújtott támogatás.

A befolyt összeget elkülönítetten kezeljük, felhasználásáról tájékoztatást adunk.

A támogatási űrlapot a következő gombra kattintva érhetik el. 1-2 perc alatt online bankkártyás fizetéssel tudják indítani támogatásukat. Köszönjük!

Beteg gyermek nevelése - TÁMOGATOM

 

Korábbi, Meleget egy szobába néven indított adománygyűjtésünkre 57 000 forint adomány érkezett, hálásan köszönjük. A kapott támogatásból a Karitász csoport tüzelőt vásárolt, amit a tél folyamán átadott a rászorulóknak. A gyűjtést a téli szezon előtt újra megnyitjuk. A támogatók listája az ,,Átlátható, amit kaptunk” menüpont alatt megtalálható.


Egyházközségi célú működési és fejlesztési gyűjtések

A Kétfillér.hu adománygyűjtő honalapot a veresegyházi Római Katolikus Egyházközség hozta létre és működteti.

Az oldal célja elsődlegesen a nemzetközi, országos és térségi jótékonysági célú gyűjtések szervezése online bankkártyás fizetés indítására alkalmas felület létrehozásával.

Ezt az eszközt az egyházközség saját működési és fejlesztési célú gyűjtésekre is használja.

Minden gyűjtést egymástól elkülönítve tartunk nyilván (lásd ÁSZF 5. és 6. pontja), így saját célra kizárólag az erre szánt támogatást használjuk.

Az egyházközségi célú gyűjtéseket a következő gombokra kattintva érhetik el. 1-2 perc alatt online bankkártyás fizetéssel tudják indítani támogatásukat. Köszönjük!

ONLINE PERSELY - általános célú adomány  Keresztút kialakítása a Szentlélek-templomban  Egyházközségi hozzájárulás fizetése