Vissza

Hogyan működik az online támogatás?

Honlapunkon az támogatások fizetését támogatási űrlapról lehet indítani.

Az űrlapon meg kell adni a támogatás összegét, keresztnevet vagy becenevet és e-mail címet, továbbá jelölni kell, hogy a támogató a fizetés indításával elfogadja az ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót.

A támogatás indítása gomb megnyomásával a rendszer a Barion oldalára irányítja át a támogatót.

A Barion fizetési oldalán regisztráció nélkül, egyszerű bankkártyás fizetéssel lehet a támogatást megfizetni. a ketfiller.hu oldal nem kezeli a bankkártyaadatokat, azokhoz nem fér hozzá.

Fontos információ:

  • a Barion tevékenységéhez egyrészt MNB engedéllyel rendelkezik (engedély száma: H-EN-I-1064/2013),
  • másrészt rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.
  • A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi.
  • Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

Sikeres vagy sikertelen fizetés esetén is a rendszer a támogatót visszairányítja a kétfiller.hu oldalra.

Vissza

A támogatás online fizetésének a módját az ÁSZF részletesen leírja:

  1. A Támogatás online fizetésének módja

7.1 Támogató a támogatás online fizetését a www.ketfiller.hu honlap céltámogatásonként elkülönülő támogatási űrlapok egyikén kezdeményezheti. A támogatási űrlapok szerkezete egységes, annak ismertetője a www.ketfiller.hu/tamogatasi-urlaprol/ oldalon található.

7.2. Támogatás összegének beállítása:

7.2.1. Támogatási összeg beállítása támogatási szint kiválasztásával

Támogatási összeg megadható az előre beállított nyomógombok kiválasztásával. Ezen nyomógombok támogatási szinteket jelölnek. Minden támogatási szinthez támogatási érték kapcsolódik.

A nyomógombokon megjelenített szöveg NEM jelent kizárólagosságot a felhasználás tekintetében, hanem azt mutatja, hogy az adott elnevezésű szinthez kapcsolódó támogatás milyen célra ad fedezetet.

A nyomógomb (támogatási szint) kiválasztásával a nyomógombok feletti mezőben megjelenik az adott szinthez tartozó támogatási összeg.

7.2.2. Egyéni támogatási összeg beállítása

Amennyiben Támogató a nyomógombokkal választható összegtől eltérő értékű támogatást kíván adományozni, az „Egyéni összeg” gombra kattintva meg tudja adni az általa fizetendő összeget a nyomógombok feletti mezőben.

7.2.3. Technikai okokból előfordulhat, hogy az adott támogatási űrlapnál minimum és/vagy maximum támogatási érték kerül beállításra. Amennyiben a beállított támogatási összeg ezen határokon kívülre esik, a rendszer üzenettel jelzi, hogy módosítsuk az összeget.

7.2.4. A támogatás devizaneme: HUF, a támogatási összegek forintban értendők.

7.3. Támogató adatainak kitöltése:

Támogatóhoz kapcsolódóan 2 mező kitöltése kötelező:

  • keresztnév/becenév, illetve a
  • támogató e-mail címe.

Az e-mail címet Adománygyűjtő kizárólag az adott támogatáshoz kapcsolódó visszajelzések érdekében használja, arra kéretlen leveleket nem küldd. Adománygyűjtő a Támogató e-mail címét kizárólag a fizetési szolgáltatónak adja át a fizetés indításának érdekében. További harmadik személynek (ide értve Kedvezményezettet is) Adománygyűjtő az e-mail címet nem adja át.

Támogató a kötelezően megadandó két adaton kívül megadhatja vezetéknevét is, illetve megjegyzést fűzhet támogatásához.

Amennyiben a kötelező mezők valamelyike nem kerül kitöltésre, a fizetés indításkor a rendszer hibát jelez, nem indítja a fizetést, hanem kéri a hiányzó kötelezően kitöltendő mező/k kitöltését.

7.4. ÁSZF elfogadásának megjelölése

7.4.1. A fizetés indítása előtt az űrlapon Támogatónak be kell jelölnie, hogy elfogadja jelen ÁSZF-et.

7.4.2. A Támogatási űrlap ezen részén Támogatónak lehetősége van megnyitni az ÁSZF felületét, ahol tovább tud lépni az ÁSZF oldalára, illetve ahol az ÁSZF részletező kiegészítése is megtalálható az adott célgyűjtés vonatkozó adatával.

7.4.3. Amennyiben Támogató nem jelöli, hogy a fizetés indításával elfogadja az ÁSZF-et, a rendszer a fizetést nem indítja, hanem figyelmeztető üzenetet jelenít meg az űrlapon.

7.5. Támogatási összeg ellenőrzése

A fizetés indítása előtt Támogatónak ellenőriznie kell a támogatás értékét a „Támogatás összesen” mezőben. Bizonyos esetekben (például az ÁSZF oldaláról történő visszatérésnél) a rendszer az összeget az alapértelmezett értékre állítja vissza, ezért annak érdekében, hogy a támogatás értéke a Támogató szándéka szerinti összeg legyen, ezekben az esetekeben azt újra be kell állítani a 7.2. pontban leírtak szerint.

7.6. Támogatás indítása

7.6.1. Támogató, a támogatás fizetését a „Támogatás indítása” feliratú nyomógomb megnyomásával kezdeményezi.

7.6.2. Amennyiben Támogató korábban mindkét kötelező adatot megadta (keresztnév/becenév és e-mail cím), továbbá jelölte az ÁSZF elfogadását, a „Támogatás indítása” nyomógomb megnyomásával a rendszer megkezdi az online fizetést azzal, hogy átirányítja Támogatót a fizetési szolgáltató fizetési oldalára.

7.6.3. Amennyiben a kötelezően megadandó adatok hiányosak, illetve nem került jelölésre az ÁSZF elfogadásának ténye, a rendszer az adott mezőnél jelöli a hiányosságot, és üzenetet küld a javításra. A hiányosságok javítása után újra indítható a fizetés a „Támogatás indítása” nyomógomb megnyomásával.

7.7. Online fizetés a fizetési szolgáltató honlapján

7.7.1. A www.ketfiller.hu online fizetési szolgáltatója a Barion Payment Zrt. (továbbiakban Barion) (székhely: 1117 Budapest, Infoparksétány 1. I. épület 5. emelet 5.; nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: Cg. 01-10-048552; adószám: 25353192-2-43., közösségi adószám: HU25353192; tevékenységi engedély száma: H-EN-I-1064/2013, elektronikuspénz-kibocsátó intézményi azonosító: 25353192).

Barion logója megtalálható a Támogatási űrlap információs blokkjában. A logóra kattintva Támogatót átirányítja a rendszer Barion információs oldalára. (https://www.barion.com/hu/vasarlok/arak-vasarloknak/)

7.7.2. A rendszer Támogatót a Barion fizetési oldalára irányítja át. Adománygyűjtő az átirányítás során Támogató adatai közül az e-mail címét adja át Barionnak a fizetés érdekében. Támogató adatain túl átadásra kerül lényeges adatként a támogatás összege, továbbá a támogatás visszaigazolásának kódja, amit Barion „Rendelés elfogadóhelyen nyilvántartott azonosítójaként” tart nyilván, és küld meg Támogatónak a 6.1.3. pontban részletezett visszaigazolásban.

7.7.3. Amennyiben Támogató rendelkezik Barion tárcával, a Barion fizetési oldalán annak terhére is fizetheti a támogatást.

7.7.4. Támogató abban az esetben, ha nem rendelkezik Barion tárcával, illetve nem kívánja azt használni a fizetésénél, bankkártyás fizetést tud indítani. Az elfogadott kártyatípusokat a Barion logó jelöli, továbbá erről információt kaphatnak a Barion tájékoztató oldalán.

7.7.5. Adománygyűjtő NEM kezeli Támogató Barion tárcáját, továbbá NEM kezeli Támogató bankkártya adatait. Azok adománygyűjtőhöz nem jutnak el. Azokat Barion szigorú előírások alapján kezeli, amiről tanúsítvánnyal rendelkezik. Barion adatkezelési tájékoztatóját itt töltheti le.

7.7.6. Barion fizetési oldalán jelzi a fizetendő összeget, bekéri a bankkártya adatait, betölti Támogató e-mail címét, kéri a saját ÁSZF-je, Adatkezelési tájékoztatója és Cooki tájékoztatója elfogadását.

7.7.7. Az online fizetés Támogatónak a támogatás összegén felül semmilyen többlet költségbe nem kerül.

7.7.8. Barion fizetési oldalán a „Fizetek” gomb megnyomása előtt Támogató megváltoztathatja döntését, a támogatás fizetését megszakíthatja.

7.7.9. A Barion fizetési oldalán „Fizetek” gomb megnyomásával kerül a támogatás összege jóváírásra Adománygyűjtő számláján.

7.8. Támogató vissztérése Adománygyűjtő oldalára.

Sikeres és sikertelen fizetés esetén egyaránt Barion rendszere visszairányítja Támogatót a www.ketfiller.hu honlapra. Itt a fizetés sikerének vagy sikertelenségének tényéről Támogató tájékoztatást kap.

7.9. Támogató szándéka szerint támogatás fizetése bármikor megismételhető. Az újabb támogatás újabb szerződés létrejöttét eredményezi Adománygyűjtő és Támogató között.

7.10. Jelen ÁSZF keretében Támogatás kizárólag fent részletezettek szerint fizethető, banki átutalással vagy készpénzben nem teljesíthető.

Vissza