A támogatási űrlap ismertetése

Az űrlap két nagy blokkból áll. Az alábbi képen pirossal keretezett rész az információs blokk, a kékkel keretezett pedig a fizetés indításának blokkja.

Támogatási form két fő blokkja


Információs blokk részletes bemutatása

információs blokk

 1. A célgyűjtés megnevezése
 2. A támogatási célérték, illetve az eddig érkezett támogatás jelölése – ez a rész nem szerepel minden űrlapon. A cél lehet összeg, támogatók száma, támogatások száma…
 3. A részletes információk gyűjtőhelye: az információs rész segítségével szeretnénk elérhetővé tenni minden fontos információt úgy, hogy az űrlap átlátható maradjon. Az adott nyomógombra kattintva az ott jelölt tartalom oldala érhető el az alábbiak szerint:
  Céltámogatás részletei – minden támogatási célról külön oldalon írunk részletes ismertetőt
  Az oldal működése – általános leírás a www.ketfiller.hu-ról
  ÁSZF megtekintése - az átláthatóság érdekében az ÁSZF a támogatási űrlapról is elérhető
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése
  Fizetési folyamat leírása – 4 lépéssel el tudja indítani támogatását
 4. Az online fizetési mód rövid ismertetője. Az online fizetést honlapunkon a BarionTM rendszere biztosítja. Részletes tájékoztatást a logóra kattintva olvashat honlapjukon.

A fizetés indításának blokkja

fizetés indításának blokkja

 1. Állítsa be a támogatás értékét! A 6. részben található nyomógombokkal különböző támogatási értéket tud beállítani. A gombok felirata jelzi, hogy az adott érték felhasználásával a támogatott mit tud megvalósítani. Az egyéni összeg gombra kattintva meg tudja adni a pontos értéket, ha egyedi összeget szeretne fizetni. Az 5. részben lévő mező mutatja, hogy az adott támogatási szint mekkora összegű támogatást jelent. Itt tudja megadni egyéni összegét is.
 2. Kérjük, töltse ki a támogató adatai blokkot (7.) Csak a keresztnév/becenév valamint az e-mail cím mezők kitöltése kötelező.
 3. Jelölje a jelölőnégyzetben, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket. Az ÁSZF-et az „ÁSZF megtekintése” linkre kattintva is meg tudja nézni (8.)
 4. Kérjük, ellenőrizze a 9. részben a támogatás összegét a „támogatás összesen” mezőben. Ez lesz a támogatás értéke. Ha rendben van, a „Támogatás indítása” gombra kattintva a rendszer átirányítja önt a Barion fizetési oldalára, ott tudja fizetését véglegesíteni.

! fontos ! A Barion oldalán megadott adatokról a www.ketfiller.hu nem kapja vissza a bankkártya adatait, azokat a Barion szigorú előírások szerint kezeli. (Ld.: Barion adatkezelési tájékoztatója és ÁSZF-je)

Vissza