Vissza

Miért jó az online bankkártyás adományozás?

Mert OLCSÓ, GYORS/KÉNYELMES, valamint BIZTONSÁGOS

 

Olcsó

Kis összegű adományok esetében a leginkább költséghatékony támogatásnyújtási, támogatásgyűjtési lehetőség.

Az adományozónak a támogatás összegén felül nem kerül semmilyen többletköltségbe. Az oldalunkról indított online fizetés számára ingyenes.

Egy 600 forintos adománynál („Két dollár egy élet” elnevezésű, első célgyűjtésünknél ez az összeg, amivel akár életet menthetünk) a tranzakcióhoz tartozó költség célgyűjtéseink esetében mindössze 10 Ft.

Online fizetésnél a támogatót nem terheli többlet költség a támogatás összegén felül. Ha 600 Ft támogatást indít, a számláját 600 forinttal terheli meg a bank. A költség a kedvezményezettet illetve az adománygyűjtőt terheli, kártyaelfogadónknál a Barionnál jelenleg számunkra ez összesen 1,6% (1,5% gateway díj + 0,1% a tárcánkból folyószámlára utalás díja).

Banki átutalással fizetett támogatásnál a 600 Ft támogatáson felül sok esetben 100-300 forint utalási költsége is keletkezik a támogatónak (általában minimum összeget kötnek ki a bankok az utalás költségénél).

Ha valaki 600 forintot tud támogatásra szánni, ez ne kerüljön összes 700-900 forintjába!

Vannak kedvezőbb konstrukciójú bankszámlák is, ahol nincs minimumdíj kikötve az utaláshoz, ilyenkor esetleg kisebb lehet a teljes költség banki átutalással. Kérjük támogatóinkat, mérlegeljék ezt saját számlájuk ismeretében, illetve a következő, kényelmi szempont figyelembevételével!

Gyors és kényelmes

Miután a támogató eldöntötte, hogy egy adott célgyűjtésünket támogat, a támogatási űrlapot 1 perc alatt ki tudja tölteni (keresztnév és e-mail cím szükséges), ezzel tovább tud lépni a fizetési szolgáltató – partnerünk a Barion – fizetési oldalára. Itt további 1 perc alatt, kizárólag bankkártya adatainak megadásával véglegesíthetni is a támogatást.

Nem kell bankfiókba mennie, nem kell a netes bankjába sem belépnie. Akár telefonjáról intézheti a fizetést – ahogy fent írtuk, többletköltség nélkül.

Amellett, hogy kényelmes és gyors a támogatónak, az adománygyűjtő azonnal hozzájut a kapott támogatáshoz.

Biztonságos

A honlap biztonsága:

Adománygyűjtő honlapunk SSL tanúsítással rendelkezik, ami biztosítja, hogy az ön által oldalainkon megadott adatok az adattovábbítás során nem kerülnek illetéktelenekhez. Az SSL tanúsítást a honlapunk címében lévő httpS jelölő mutatja. Tanúsításunk logója megtalálható az oldalak láblécében.

Honlapunk kizárólag az ön által megadott e-mail címet, keresztnevet vagy becenevet, illetve vezetéknevet tárolja. Nem kérünk jelszavakat, pin-kódot, egyéb titkos adatot.

Természetesen fent említett adatait a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük. Itt tudja megtekinteni adatkezelési tájékoztatónkat:

FONTOS, hogy a fizetés során megadott bankkártya adatait NEM adománygyűjtő kezeli, azok nem kerülnek átadásra adománygyűjtő részére!

A fizetés biztonsága:

Az oldalunknál kezdeményezett online fizetését a BARION Payment Zrt végzi saját felületén.

  • a Barion tevékenységéhez egyrészt MNB engedéllyel rendelkezik (engedély száma: H-EN-I-1064/2013),
  • másrészt rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.
  • A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi.
  • Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion Fizetési oldalán megadott bankkártya vagy egyéb azonosító adatai nem kerülnek adománygyűjtőnek átadásra.

A fizetés sikerességének vagy sikertelenségének visszajelzéséről a „Transzparencia” bekezdésben talál információt.

Vissza