Vissza

Röviden: a fizetés 4+1 lépéssel, 1-2 perc alatt indítható

1.Összeg beállítása
2.Támogatói adatok kitöltése (csak a keresztnév/becenév és e-mail cím kötelező)
3.ÁSZF és adatkezelés elfogadása
4.Fizetés indítása – átirányítás a Barion oldalára
4+1.Barion fizetési oldalán a kért adatok megadása

Az alábbi ábra alatt, valamint az ÁSZF 7. pontjában olvashatja folyamat részletes leírását.

A fizetés indításának blokkja

fizetés indításának blokkja

  1. Állítsa be a támogatás értékét! A 6. részben található nyomógombokkal különböző támogatási értéket tud beállítani. A gombok felirata jelzi, hogy az adott érték felhasználásával a támogatott mit tud megvalósítani. (!A nyomógombokon megjelenített szöveg NEM jelent kizárólagosságot a felhasználás tekintetében, hanem azt mutatja, hogy az adott elnevezésű szinthez kapcsolódó támogatás milyen célra ad fedezetet!)
  2. Az egyéni összeg gombra kattintva meg tudja adni a pontos értéket, ha egyedi összeget szeretne fizetni. Az 5. részben lévő mező mutatja, hogy az adott támogatási szint mekkora összegű támogatást jelent. Itt tudja megadni egyéni összegét is.
  3. Kérjük, töltse ki a támogató adatai blokkot (7.) Csak a keresztnév/becenév valamint az e-mail cím mezők kitöltése kötelező.
  4. Jelölje a jelölőnégyzetben, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket és az adatkezeléshez hozzájárul. Az ÁSZF-et az „ÁSZF megtekintése” linkre kattintva is meg tudja nézni (8.)
  5. Kérjük, ellenőrizze a 9. részben a támogatás összegét a „támogatás összesen” mezőben. Ez lesz a támogatás értéke. Ha rendben van, a „Támogatás indítása” gombra kattintva a rendszer átirányítja önt a Barion fizetési oldalára, ott tudja fizetését véglegesíteni.

! FONTOS ! A Barion oldalán megadott adatokról a www.ketfiller.hu nem kapja vissza a bankkártya adatait, azokat a Barion szigorú előírások szerint kezeli. (Ld.: Barion adatkezelési tájékoztatója és ÁSZF-je)

Vissza